ALERT® gekozen door het Instituto de Salud van de Staat van Mexico
16 setembro 2013
  |  Partilhar:

Het Instituto de Salud (zorginstituut) van de Staat van Mexico heeft ALERT® gekozen om zijn complex en omvangrijk gezondheidszorg netwerk te digitaliseren.

 

Dit publieke netwerk bedient de Staat van Mexico en bestaat uit meer dan duizend zorginstellingen en heeft een populatie van meer dan 15,5 miljoen inwoners.

 

Het project omvat de implementatie van ALERT® PAPER FREE HOSPITAL, ALERT® REFERRAL, ALERT® CARE, ALERT® HIE, ALERT® PDMS, ALERT® DATA WAREHOUSE en MyALERT® (PHR) bij de zorginstellingen van het Instituto de Salud van de Staat van Mexico, in drie fases, binnen de scope van een breder project, met een doorlooptijd van 36 maanden.

 

De implementatiefase van het project is ingeluid op 7 augustus 2013 met de Go Live van de modules ALERT® OUTPATIENT en ALERT® REFERRAL bij het Algemeen Ziekenhuis Texcoco Guadalupe Victoria Bicentenario.

 

Dit contract met het Instituto de Salud van de Staat van Mexico is getekend via Intellego, ALERT’s partner met de exclusieve rechten voor de distributie van ALERT® oplossingen in Mexico.

 

Partilhar:
Comentários 0 Comentar