ALERT® live in Bupa Cromwell Hospital, Londen, UK
31 October 2012
  |  Share:

Op 23 en 24 oktober zijn ALERT® ADT, ALERT® APS (planning system), ALERT® SCHEDULER, ALERT® PHYSIOTHERAPY en ALERT® OUTPATIENT (versie 2.6.1.10.1) live gegaan in Bupa Cromwell Hospital, een privaat ziekenhuis gesitueerd in het westen van Londen in het Verenigd Koninkrijk.

 

De ALERT® oplossingen zijn live en ondersteunen momenteel de afdelingen fysiotherapie, logopedie, diëtetiek, audiologie, dialyse en neurofysiologie.

 

Tijdens de komende maanden zal als volgende stap ALERT® live gaan op de volgende afdelingen: radiologie, cardiologie, kindergeneeskunde, geriatrie en huisartsengeneeskunde.

 

Bupa Cromwell Hospital heeft zijn deuren geopend in 1981 en is sinds maart 2008 onderdeel van de vooraanstaande internationale zorgorganisatie Bupa. Bupa Cromwell Hospital biedt meer dan 50 (sub)specialismen met 400 artsen en 120 beschikbare bedden. Dit private ziekenhuis beidt zeer hoogwaardige zorgdiensten voor zijn patiënten, zowel door het gebruik van state-of-the-art technologie en innovatie, alsmede door het bieden van patiëntenzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit.

 

Share:
Comments 0 Comment